donderdag 24 mei 2018

Zeeklassen 2018 dag 3: een dag vol plezier!

Weer een dag om nooit te vergeten!

Mama's en papa's, bereid jullie voor want vanaf nu doet zoon - en dochterlief elke ochtend een kwartiertje ochtendgymnastiek. Ze zijn het nu goed gewoon en goede gewoontes mag je zeker niet verleren! Het zal ook nodig zijn want het ontbijt en daaropvolgende maaltijden, mét geweldige desserts hebben ons allemaal heerlijk gesmaakt! 

Vandaag bezochten we Sealife. We leerden over allerlei zeedieren, genoten van een zeehonden -, of waren het nu zeeleeuwen - show, juf Shana speelde een hoofdrol en we kochten het plaatselijke winkeltje helemaal leeg. :-) 

De namiddag was chill, alhoewel ... de fantasie sloeg bij sommigen op hol! Er werd een oorlog gevoerd, een waar front opgetrokken, loopgraven uitgegraven, .... AANVALLEN! 

Anderen genoten van het bouwen van een zandkasteel, een spel Kubb, voetbal of lekker kuieren. 

Rond vijf uur was het tijd om te douchen en te gaan eten. En daarna de apotheose, of één van de vele van de zeeklassen: de fuif! Er werd gedanst, gelachen en genoten van elkaars gezelschap. 

Een beetje later dan eigenlijk afgesproken werden de lichten op de kamer gedoofd en vertrok iedereen naar dromenland. Morgen staat nog een drukke dag op het programma ... maar dat horen jullie een volgende keer! 

Voor foto's, zie onze Facebookpagina.