vrijdag 23 mei 2014

zeeklassen donderdag 22 mei 2014

We ontwaakten met een stralend zonnetje en begonnen onze dag vrolijk met enkele leuke dansjes op het strand. Jullie moeten vast en zeker het filmpje op facebook eens bekijken, dan weet iedereen hoe geweldig het hier is!
Om 10 uur opende Sealife haar deuren voor ons en konden wij de wondere onderwaterwereld bekijken: reuze grote krabben, roggen, allerlei gekleurde vissen en zelfs haaien. De zeehondenshow was de topper. Nadien konden we het voederen van de humboltpinguïns en de otters meevolgen. Ons bezoek eindigde in het souvenirswinkeltje en daar werden heel wat knuffeltjes gekocht.
We wandelden terug naar het hotel waar er weer een heel lekker middagmaal op ons stond te wachten. Iedereen smulde zijn buikje vol en het ijsje was een heerlijk toetje. Om 14.00 uur betrok de hemel maar van een druppeltje regen zijn we niet bang, dus vertrokken we toch maar naar het strand. Juf Femke had een leuk strandspel voorbereid en dat speelden we een heel tijdje. Tegen 16.00 uur klaarde het weer helemaal op en konden we ons tot zwembroekhoogte verfrissen in de zee. De jongens bouwden dammen en de meisjes warmden zich aan het zonnetje. Tegen 17.00 uur wandelden we terug naar het hotel, een douchebeurt was nodig hoor! 's Avonds hielden we een gezellig slotfuifje en tegen 22.00 uur kropen we onder de wol. Morgen beginnen we aan onze laatste dag, helaas komt aan alle mooie liedjes eens een einde maar we zijn ook weer heel blij om weer terug thuis te zijn want we hebben veel te vertellen hoor!

klik hier voor meer foto's