zaterdag 25 oktober 2014

Afsluiting project 6de leerjaar

Op vrijdag 24 oktober 2014 eindigde het project op een leuke manier. In de voormiddag waren er allerlei klasdoorbrekende muzische activiteiten: bij meester Frank was er een djembé sessie, bij juf. Lieve was er een wereldquiz, bij juf Hilde werd er gekookt, bij meester Wouter werden er armbandjes geknoopt en bij meester Hub leerden we Afrikaans dansen met echte Afrikanen. Het was een bijzonder fijne voormiddag.
In de namiddag was er een tentoonstelling in alle klassen. In elke klas kon je zien waarrond ze de voorbije 10 dagen hadden gewerkt. Het zesde leerjaar had gewerkt rond de werelddelen en vooral Noord-Amerika, Afrika en Azië waren bij ons extra aan bod gekomen. Ieder groepje stelde een land van dit werelddeel voor met allerlei materialen en er waren zelfs typische gerechtjes te proeven. Hmm ... vreemde culturen maar wel lekkere dingen!
Ook Arthur, onze wereldreiziger, was speciaal teruggekomen van Zimbabwe. Hij vond dat er fantastisch gewerkt was en als beloning kregen we een gelukspoppetje dat hij tijdens zijn doorreis van China had meegebracht. We hebben heel veel bijgeleerd tijdens dit project.

klik hier voor meer foto's